Over Houtwerkplaats.com

Houtwerkplaats.com voorziet de professionele en veeleisende doe-het-zelver van kwaliteitsartikelen voor in de houtwerkplaats. U kunt de materialen bij ons in de showroom bestellen, maar ook eenvoudig via de webwinkel. Snel, gemakkelijk en betrouwbaar.

Vanuit de showroom in Staphorst zijn wij u van dienst. Door onze lange ervaring in de wereld van houtbewerkers kunnen wij u van gedegen advies voorzien. Er staat dan ook altijd een team paraat om u te woord te staan. Dit kan telefonisch, via een bezoek aan onze showroom!

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:30 en op zaterdag van 8:30 tot 12:00.

Houtwerkplaats.com
Houtwerkplaats.com

Ontstaan van houtwerkplaats.com

Houtwerkplaats is een initiatief van Talen Machines en werd opgericht om de verkoop van de machines en de onderdelen en afzuigingsmateriaal te scheiden om zo te zorgen dat beide site's overzichtelijk bleven. Door de beide site's niet te vol en dus eenvoudig en overzichtelijk te laten is het makkelijker voor onze klanten. 

Doordat we zelf elke dag service verlenen aan machines en afzuigingsinstallatie's, hebben we de meeste producten op voorraad. zo kunnen we ook zorgen voor een snelle verzending van de bestellingen en heeft de klant de meeste bestellingen de volgende dag al in huis!