Retourneren

Retourneren

Indien u een artikel wilt retourneren dan dient eerst vastgesteld te worden of het artikel nog geretourneerd kan worden. Hiervoor dient aan de volgende eisen te worden voldaan:

- Houtwerkplaats.com accepteert alleen artikelen die compleet, onbeschadigd, ongebruikt zijn indien mogelijk in originele verpakking en die nog verkoopbaar zijn.

- Software en andere gesealde artikelen dienen in de originele gesealde verpakking te worden geretourneerd. De seal van de verpakking dient niet verbroken te zijn.

- Voor alle artikelen geldt een ruiltermijn: Houtwerkplaats.com accepteert alleen artikelen die binnen de gestelde tijd van 14 dagen worden aangemeld bij Houtwerkplaats.com door middel van het sturen van een e-mail naar info@houtwerkplaats.com.

- De retourzending dient uiterlijk op de 21e dag na aflevering van het product in kwestie in het bezit van Houtwerkplaats.com te zijn. De terug te zenden producten dienen voldoende te zijn gefrankeerd. Het risico van verzending en het bewijs daarvan berusten bij de klant.

Neem binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op via info@www.houtwerkplaats.com om een retournummer aan te vragen.